Jdi na obsah Jdi na menu

Bublina - nový člen domácnosti

22. 10. 20113

Máme doma „ Bublinu“

Chtěla jsem Annince pořídit psí kamarádku a neustále jsem přemýšlela o tom, jakou rasu a kdy. Tento týden jsem na facebooku objevila inzerát, že rodina z Ostravy daruje 10 měsíční vychované štěňátko křížence labradorky a hovawarta. Důvodem jsou zdravotní problémy chovatelky a narození miminka.

 Představa, že je štěně naučené se venčit a odpadne mi noční běhání mě celkem nadchla a na inzerát jsem zatelefonovala. paní Eva projevila nadšení a domluvily jsme se, že se setkáme v úterý těsně před porodem Evy.

Rodina dorazila a z auta vyskočilo „štěně“ o hlavu větší a minimálně o deset kilo těžší než moje fenka. Obě psí holčičky se okamžitě skamarádily  a i první obhlídka v bytě proběhla bez problémů, tak jsme se domluvili, že Bublina hned zůstane u nás doma a Kostelníkovi vyrazili zpět do Ostravy.

Absolvovaly jsme hned dvou hodinovou vycházku kolem Bečvy, Bublina si užívala , běhala za tenisákem, okoupala se v Bečvě , prozkoumávala okolí Laguny. Doufám ,že na první společnou vycházku jsme se dost sžily. Po nakrmení  jsem čekala  co přinese první noc .

Bublina skočila na válendu v obývacím pokoji a já ji tam nechala, aby měla co nejklidnější podmínky,  rušila ji jen spousta zvuků kolem – spláchnutí u sousedů, auta před domem, ve dvě v noci jsme pro jistotu vyrazily na minivycházku. Ale jinak to celkem šlo.

Uvidíme co nám přinese společná budoucnost.