Jdi na obsah Jdi na menu

Veterinář

7. 5. 2012 – dnes jsme se byly zaregistrovat u veterináře, vybraly jsme nově otevřenou veterinární kliniku Engelovi s.r.o. . Annii byla zvážena – 6, 6 kg.

15. 5. 2012  jsme podle plánu absolvovaly očkování proti infekčním chorobám. Protože cesta je delší,  využily jsme  taxi  , Annii  okýnkem  pozorovala se zájmem  dění venku a chovala se jako hodná psí slečna. Bez potíží zvládla  lékařskou prohlídku, očkování i  vážení a za péči poděkovala po svém – loužičkou :). Dnešní váha – 7, 6 kg.

5.6. 2012 – přesně jsme dodržely termín a společně s Au pair  Zojou jsme vyrazily s Anninkou na očkování, Annii neporušila tradici a za očkování a prohlídku se odvděčila „mega louží“, má ta naše slečna ale obrovské štěstí, že ji všichni obdivují a mírné prohřešky proti bontonu jsou jí okamžitě dpuštěny. Dnešní váha  - 11,2 kg.

26.6. 2012- dnes jsme absolvovaly očkování proti tetanu, Annii vše zvládla naprosto v klidu a chovala se jako dokonalá psí slečna. Dnešní váha – 14,6 kg.

17.7. 2012 - máme za sebou poslední očkování proti tetanu a už bude následovat vzteklina.Annii při včeličce ani nepípla:) Dnešní váha – 17,6 kg.