Jdi na obsah Jdi na menu

Zase spolu – prodloužený víkend 28. – 30. září 2012

Zase spolu – prodloužený  víkend 28. – 30. září 2012

Tak se Anninka vrátila z dovolené z Peťkou a Fionem. V pátek jsme vyrazily na chatu, abychom zkontrolovaly  jak se mění podzimní příroda, pěkně jsme se prošly lesem , já něco okopala a zasadila, Annii  si poležela v právě osazeném záhonu , pak bavila se hledáním krtků a myšiček a rozhrabala  co se dalo.  Domů  jsme se vracely pěšky, takže jsme byly obě příjemně unavené.

V sobotu jsme si udělaly procházku přírodní rezervací Žebračka, dlouho jsem tudy nešla, cestička vede kolem umělého náhonu Strhanec , takže Annii neustále zkoumala, kudy se dostat do vody, to by tak nevadilo, kdyby se na břehu nezačala okamžitě sušit a nevypadala hned jako kominík.

Chtěla jsem si s ní zahrát na schovávanou a tak když mě kousek předběhla,  schovala jsem se jí za obrovským stromem, ale  ona mě řádně vystrašila, když zjistila, že nejsem za ní, vystartovala a vyrazila  směrem k Laguně a jen se za ní zaprášilo a ztratila se z dohledu. Začala jsem na ni volat, pískat a rozběhla jsem se za ní a děsila jsem se, po které cestičce se vydá a kde ji budu hledat, jaká byla moje radost, když jsem ji uviděla se vracet ke měJ

Asi pochopila, že já nejsem se svými bolavými koleny tak rychlá, abych ji tolik  mohla předběhnout. Zkrátka se pořád, příště učím, příště si musím pro pátrací akci zvolit lepší místo a ne rozcestíJ

V neděli ráno jsem si byly zacvičit ve Vlkoši, Anninka překvapila a moc a moc se snažila, odpoledne jsme se prošly opět Žebračku, jen jsme zvolily trochu jiné cestičky, vrátily jsme se po třech hodinách s perfektně vyvenčeným psem :) Annii  byla opět jako špindíra:)

 

http://www.jaruna58.rajce.net/zari_2012