Jdi na obsah Jdi na menu

Prázdniny 2012

30.6. - 1.7. Tak nám začaly prázdniny a  s Annii jsme je zahájily víkendem  u  Peťky a  Milana. Počasí nám přálo a my jsme se  prošli  po lese, vykoupali  v potoce i v rybníku, prostě pohoda. Annii zvládla vycházku úplně skvěle a v prozkoumávání okolního terénu vůbec nezaostávala za Fionem,  na zahradě  si  Anninka zahrála na honěnou s kůzlaty , potrápila Fiona, když si s ní nechtěl hrát  na honěnou  pro změnu on . Prostě víkend jak má být :)

Prázdniny pokračují a my trávíme většinu času na chatě, chodíme do lesa, ošetřujeme zahrádku a nemáme moc času na psaní........ ale očkovací plán dodržujeme, máme ukončeno očkování proti tetanu a čeká nás poslední proti vzteklině :)

Váha 17.7. - 17,6 kg

 20. - 22.7. Prázdniny pokračují a my jsme stále na cestách, víkend jsme prožily opět v krásném prostředí Hostýnských vrchů u Peťky a Milana,  Annii poprvé zažila cestu vlakem a stává se z ní ostřílená cestovatelka:) Při procházkách lesem úspěšně pronásleduje Fiona, ale moudře vynechává houštiny a kopce. Zkoušíme trénovat poslušnost a běh u nohy, tak snad se něco naučíme. Annii tráví spoustu času pozorováním slepic a kozího stádečka a vysloveně si pobyt užívá:)

19.8. 2012 –Annii má 5 měsíců a jeden týden ,váží 22 kg., Dnes bojkotovala cvičák, tvářila se, že ona se tedy trápit nebude! Má jediné štěstí, že je venku hrozné vedro!Ale zase jsem pochytila nějaké rady, které v budoucnu zužitkujeme. Máme jen smůlu, že se nám pokazil fotoaparát a momentálně nic nemůžeme dokumentovat.

26.8. 2012 – prázdniny nám končí  deštivou nedělí a  my  musíme s Annii opět přivyknout životu ve městě . Anninka je velice komunikativní štěňátko a jistě ji budou chybět její honěné za plotem se všemi psy Čekyně .Protože nám počasí  nepřeje , nemůžeme si vyjet ani do Vlkoše na cvičák a  vyřádit s psími kamarády. Budeme vymýšlet psí hrátky doma:)

Váha 26.8. -  22,2 kg

 

Náhledy fotografií ze složky Chomýž - červenec 2012