Jdi na obsah Jdi na menu

Nuda podle Annii

Tak se  ta moje panička Jaruna rozhodla, že mě dnes nechá doma a sama si zajde za zábavou…Co si asi myslela, že budu spát???? Vždyť jsme byly venku jen půl hodiny!!

Baví se ona, budu já taky! . Začnu s hračkami…balonky pod stůl, kravička pod okno, kousadlo ke skříní, misky s vodou pěkně vylít, jo jo, už to začíná vypadat zajímavě …… Jaruna nikde, nedá se nic dělat… pokračuji dál!

 Ona vám vymyslela bezva překážku z kuchyně do obýváku, abych prý nerozkousala co se dá…..hahaha , myslela si, že klec pro králíka nezdolám:) Ale já přece nejsem žádné béčko, už se mi to povedlo jednou, dokážu to i dnes. Šupky dupky mezírka, a jsem tu ….a co teď????

Všimla jsem si, že má ráda kytky, pořád je zalévá, hnojí, kontroluje, ale jak  bych mohla  pomoct já??  Uhrabat! To je nápad, ještě že mám dvě tlapky…hrabu, hrabu, hlíny v květináči nějak ubývá…..Pozor, klíče ve dveřích!! Bude mít radost?

Měla, náramnou a představte si, co udělala, všechno poklidila , hlínu vrátila do květináče a  když já klidně chrupala po dobře odvedené práci,vymyslela další  překážku -  sedačka - vypadá bytelně…no nic přece jsem Áčko, já si poradím!

Příště vám dám vědět, co jsem vymyslela…..